Particulieren

De Bellein Academie biedt workshops, cursussen en trainingen aan die jou helpen je ware zelf te ontmoeten. Je leert jezelf kennen, de essentie van jou. Je ontdekt wat jou werkelijk drijft, wat je echt wilt in dit leven qua relaties, werk en levensvervulling.

Ontdekken wie je werkelijk bent, vraagt een hele bewuste beweging richting jezelf. Wetende dat jouw essentie niet zozeer in je hoofd is gelegen, als wel in je lichaam, geest en ziel, is ons aanbod vooral lichaamsgericht en kent het een energetische ondertoon.

Online cursussen

Volg nu een van de online cursussen.

Jaartrainingen

Volg de Core Essence jaartrainingen.

Filosofische Sociëteit

Een combinatie tussen filosofie en Core Energetica.

Body, Mind & Energy

Leer jezelf beter kennen. Ontdek op welke manier jij contact hebt met je lichaam.

Quantum Light Breath

Reinig lichaam, geest en ziel met deze intensieve ademhalingsmeditatie.

Van binding
naar verbinding

Ga op reis en leer welke diepgang jij toestaat.
De Bellein Academie heeft een diep vertrouwen in de wijsheid van het lichaam. Het lijf is het vehikel waarmee je de innerlijke reis maakt. Je hebt naar binnen de keren en met behulp van introspectie je gevoelens, emoties, gedachten, woorden, handelingen, verlangens en aversies zonder oordeel waar te nemen en te voelen. Niet zozeer met je hoofd, niet met denken, maar met deep listening. Zodat je kunt voelen wat er gaande is in jou. Bewust aanwezig zijn in jezelf, in vertrouwen en in overgave.

In ons aanbod vind je manieren die jou op toegankelijke wijze ondersteunen in deze ontdekkingsreis. Je kiest datgene dat bij je past. Jij bepaalt het tempo en hoe diep je met jezelf wilt gaan. Per cursus of training lees je wat de leerdoelen zijn, op welke manier het wordt aangeboden en voor wie het geschikt is. Wil je graag persoonlijk advies? Bel of mail ons dan gerust. We helpen je graag!

Heb je vragen?

Wil je weten wat de Bellein Academie voor jou kan betekenen? Er zijn meer mensen bereid je live te ontmoeten en te vertellen over hun ervaringen. Wil je met één van hen in contact komen, laat het ons weten.