Core Essence Basis

Een intensief en lichaamgericht persoonlijk traject op zoek naar je ware zelf

Daag jezelf uit. Verleg je grenzen, vergroot jouw comfortzone. Beweeg je vrij door het leven en leef je verlangens.

Bellein Academie biedt drie opeenvolgende jaartrainingen Core Essence aan. 
Core Essence is ontwikkeld voor mensen die een intensief programma van persoonlijke ontwikkeling willen doormaken op een lichaamsgeoriënteerde manier.

Core Essence vindt een basis in de lichaamsgerichte stroming Core Energetica en is verrijkt met kennis uit de ontwikkelingspsychologie, de neurobiologie (waaronder de polyvagaal theorie), somatic experience, ademtherapie en bewegingsleer.

Core Essence gaat verder...

We kijken met een holistische blik naar de mens. Alles in het leven is met elkaar verweven. Bij de jaartraining hebben we daar oog voor. Zo word je uitgenodigd jezelf op een dieper fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel niveau te leren kennen. Je ontdekt de kracht van je eigen wil, die kan worden ingegeven door hetzij je hoofd, hetzij je hart of een combinatie ervan. Naast dit alles word je je op sociaal-maatschappelijk niveau meer bewust van je eigen gewoontes en patronen en ligt de uitnodiging er om nieuwe gewoontes te ontwikkelen. 

Met andere woorden: Core Essence gaat verder. Core Essence bied je de mogelijkheid aspecten van jezelf te ontdekken waarvan je het bestaan niet wist. Het verrijkt, het maakt vrij, het geeft ruimte. Je ervaart meer energie, meer levenslust, meer passie. Dit zal niet alleen zijn positieve weerslag hebben op jouw persoonlijke leven, maar ook op jouw werkend bestaan. Weten van waaruit je beweegt en verantwoording nemen voor je eigen functioneren, maakt dat je als werknemer een waardevolle bijdrage kunt leveren binnen de organisatie en binnen de maatschappij.

‘Doen waar je gelukkig van wordt’, lijkt bij velen een devies geworden.

Verlang je naar meer energie en levenslust?

Heb je interesse of weet je niet precies wat bij je past en wil je overleggen en advies?

Vraag een vrijblijvend persoonlijk gesprek aan.
Bel 06 49 16 55 34 of mail naar info@belleinacademie.nl
voor meer informatie of advies.

Team Bellein