Quantum Light Breath Meditation

Reinig lichaam, geest en ziel met deze intensieve ademhalingsmeditatie

Op zoek naar meer Levensenergie? Maak dan kennis met de Quantum Light Breath Meditatie en start de cursus.

Quantum Light Breath meditaties

Sinds 2018 biedt de Bellein Academie de cursus Quantum Light Breath meditatie (QLB) aan. Een prachtige en uitnodigende cursus waar je leert hoe jouw levensenergie stroomt, waar het stokt en stroperig is en waar veel meer energie naar toe mag gaan zodat je je weer vitaal en vrij voelt. Samen met Jeru Kabbal wordt meegenomen op reis in jezelf. Laat je verrassen en inspireren door de wijsheid van je eigen lichaam.

QLB is een actieve ademmeditatie waarmee je opgelopen spanningen in je lichaam uitademt, je geest leegt en in (dieper) contact komt met je ziel. Je wordt op kundige wijze begeleid door professionals van de Bellein Academie.

quantum light breath meditatie workshop

Reining op intensieve wijze jouw lichaam, geest en ziel.

Effect op lichaam, geest en ziel

Tijdens de cursus ontdek je hoe jouw ademhaling normaliter verloopt en leer je dat je deze kunt optimaliseren. Zo kan je lichaam weer wennen aan zijn eigen volle potentie. Spieren die minder worden gebruikt, zullen ‘wakker’ gemaakt worden. Je zult meer contact ervaren met jouw innerlijke wijsheid.

Heb je last van piekeren, slecht slapen, somberheid en onverklaarbare hoofdpijn? Volg dan de cursus QLB meditatie! 
Schoon je lichaam op en maak ruimte voor dat wat leeft in je lijf. Geef het de ruimte, laat het spreken en voel het effect.

Tijdens de cursus leer je langere tijd dieper en voller adem te halen. Je ademhalingsspieren herinneren zich weer hoe ze mee kunnen werken aan meer potentie, aan meer vitaliteit. Aan het letterlijk binnen halen van meer zuurstof. Hierdoor zul je meer levensenergie ervaren. Je leert je lichamelijke sensaties en eigen emoties beter voelen. 

Quantum Life Breath is zeer toegankelijk. Iedereen kan het doen. Jong en oud, man en vrouw. 

Verlang je naar meer levensenergie?

Meld je aan voor de 2 daagse cursus. 
KIJK HIERONDER BIJ ‘DATA en KOSTEN’ naar alle startdata van deze helende cursus!

De kosten voor deze cursus bedragen € 95,-

Wat een bijzondere ervaring, bijna niet te beschrijven! Heel erg fijn om mee te maken.
Adam
Amsterdam
De docent is super kundig en een geweldig zacht persoon. De QLB is was voor mij een grootse ervaring. Het heeft me geactiveerd om mijn lichaam als ingang te benutten.
Inge
Utrecht
Ik heb gisteravond een Quantum Light Breath sessie gedaan bij de Bellein Academie. Ik heb diepe emoties losgelaten, mijn onderbewustzijn eens verder opgeruimd, mijn oerkracht gevoeld en ervaren dat het maar om 1 ding draait in het leven: zijn. Gewoon aanwezig zijn in het bestaan.
Manon
Driebergen
Doordat ik eerst de cursus volgde, had ik meer effect van de QLB meditatie zelf. Omdat ik minder bezig was met de techniek en me meer durfde over te geven aan mijn lichaam en zijn impulsen. Het heeft me veel gebracht en wat een ervaring!!
Johan
Doorn
Ik kon me niets voorstellen bij een uur lang non stop diep ademhalen. Als je er van tevoren over nadenkt, lijkt het volstrekt onhaalbaar. Maar wat een ervaring! En omdat je met meerdere mensen bent, steun je elkaar indirect. Ik brak door veel weerstand in mezelf heen, voorbij de controle. Fascinerend wat er toen gebeurde, wat een vrijheid! Na afloop voelde ik me als herboren. Geweldig!!
Anne
Utrecht
Wanneer mag ik weer!!! Onbeschrijflijk en in iedere keer is het weer anders. Ik doe het nu al meer dan een jaar, en het effect is van geen enkele QLB meditatie hetzelfde. Vernieuwd, opgeschoond, vrij... en verbaasd. Dat is hoe ik me voel, elke keer weer.
Maartje
Leersum