Filosofische Sociëteit Bellein

Wat is geluk?
Geldt universele Liefde voor iedereen?
Bestaat alles uit energie of is dat een fabeltje?

Zomaar wat vragen die we ons als mens kunnen stellen. Vragen over de Universele Liefde, over levensenergie, over Eenheid en het al dan niet bestaan van een morfogenetisch veld.

Binnen de Filosofische Sociëteit krijgen dergelijke vragen een plek. Iedere bijeenkomst stellen we een filosofisch thema centraal. Wij vertellen erover, er is ruimte om elkaar te bevragen en we nodigen je uit het onderwerp met lijf en ziel te ervaren.

Kortom: filosofische sociëteit geeft voeding voor de ziel.

Niets is voor niets

Binnen de filosofische sociëteit Bellein ben je onder gelijkgestemden. Een plek waar we met elkaar ervaren, inzichten delen en vertellen over levensthema’s waar ieder mens zich mee bezig houdt.

Vorig seizoen wisten we onze avonden te vullen met de zeven inspirerende universelen wetten uit de Kybalion. Stuk voor stuk boeiende en inspirerende thema’s die je aan het denken zetten en je leven verrijken.

Ook dit jaar organiseren we weer meerdere inspirerende avonden. Dit keer zetten we thema’s van een filosoof centraal. Wie? Houd onze nieuwsbrief in de gaten!

Op onderstaande data komen we bijeen. Inloop is vanaf 18.30 uur zodat we eerst even een kopje thee kunnen drinken en bijpraten met elkaar. Om 19.00 uur start het programma en we sluiten af om 21.30 uur. Daarna is er gelegenheid na te praten en elkaar nog beter te leren kennen. We sluiten de avond rond 23.00 u

Data

Resterende data huidig seizoen:
13 juni 2023: De Wet van Dynamische Balans

De nieuwe data voor seizoen 2023/2024 zijn bekend. Als member weer van harte welkom!

14 september 2023 – members met gast
12 oktober – members only
23 november – members only
18 januari 2024 – members met gast
29 februari – members only
11 april – members only
30 mei – members only
27 juni – members only
11 juli – members only

Bekijk alle data in onze agenda.

Als lid van de sociëteit heb je uiteraard de vrijheid te komen wanneer je wilt. Je bent niet verplicht aan alle bijeenkomsten deel te nemen. En natuurlijk vinden we het fijn als je erbij bent!

Heb jij interesse? Mail ons info@belleinacademie.nl

€ 295,- 

Exclusief membership seizoen 2023 kost € 295,-
Het lidmaatschap loopt van september 2023 tot juli 2024.