Core Essence Basis

Een intensief en lichaamgericht persoonlijk traject op zoek naar je ware zelf​. Daag jezelf uit. Verleg je grenzen, vergroot jouw comfortzone. Beweeg je vrij door het leven en leef je verlangens.

Bellein Academie biedt drie opeenvolgende jaartrainingen Core Essence aan.
Core Essence is ontwikkeld voor mensen die een intensief programma van persoonlijke ontwikkeling willen doormaken op een lichaamsgeoriënteerde manier.

Core Essence vindt een basis in de lichaamsgerichte stroming Core Energetica en is verrijkt met kennis uit de ontwikkelingspsychologie, de neurobiologie (waaronder de polyvagaal theorie), somatic experience, ademtherapie en bewegingsleer.

Tijdens deze jaartraining leer je:

Core Essence is ontwikkeld voor mensen die een intensief programma van persoonlijke ontwikkeling willen doormaken op een lichaamsgeoriënteerde manier. De jaartraining is geen therapeutisch traject.

We kijken met een holistische blik naar de mens. Alles in het leven is met elkaar verweven. Bij de jaartraining hebben we daar oog voor. Zo word je uitgenodigd jezelf op een dieper fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel niveau te leren kennen. Je ontdekt de kracht van je eigen wil, die kan worden ingegeven door hetzij je hoofd, hetzij je hart of een combinatie ervan. Naast dit alles word je je tijdens de training op sociaal-maatschappelijk niveau meer bewust van je eigen gewoontes en patronen en ligt er de uitnodiging om nieuwe gewoontes te ontwikkelen.

De totale training Core Essence bestaat uit drie jaar. Elk jaar kun je kiezen of je door wilt naar het daarop volgende jaar. De keuze is aan jou en samen bekijken we of en hoe het past bij waar je op dat moment staat.

Jaar 1: Core Essence Basis (CEB)
Jaar 2: Core Essence Gevorderd (CEG)
Jaar 3: Core Essence Verdiepend (CEV)

Video afspelen

Data

Data seizoen 2023/2024

15-16-17 september 2023
20-21-22 oktober 2023
17-18-19 november 2023
15-16-17 december 2023
9-10-11 februari 2024
15-16-17 maart 2024
19-20-21 april 2024
12 mei 2024 uitnodiging jaarlijkse Feest
(viering afsluiting tweedejaars Core Essence)

€ 3975,-.

Dit zijn de kosten voor particulieren. Het bedrag is vrijgesteld van btw. Wanneer de werkgever de jaartraining vergoedt, geldt een ander tarief, vraag daarvoor een offerte op. Overige kosten bestaan uit aan te schaffen boeken, online training en de verplichte therapeutische sessies.