Ik voel dus ik besta

Workshop waarin je dieper contact met jouw lijf maakt

Workshop 'Ik voel dus ik besta'

Wat je geschiedenis ook is, hóe je ook ter wereld bent gekomen en op wélke wijze je ook bent opgegroeid er komt altijd een moment in je leven waarop je bewust kunt kiezen te blijven slapen of te ontwaken.

Ben jij klaar om te ontwaken?

Het lichaam spreekt altijd de waarheid.

De een voelt zijn lichaam via zijn hoofd, de ander voelt het oppervlakkig en weer iemand anders ervaart zijn lichaam als ballast. Zoveel mensen, zoveel manieren om het lijf niet te hoeven voelen. Daar heeft een mens vele redenen voor waaronder de belangrijkste: het niet willen voelen van pijn, verdriet en angst. Want soms kan een emotie zo overweldigend zijn, dat we het wegdrukken om de dag door te komen. Ver weg uit ons bewustzijn.

Lichaam, geest en ziel zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Wanneer je in de diepte leert luisteren, dan hoor je jouw waarheid. Je ontdekt hoe het echt met je gaat, wat je verlangens zijn en welke behoeftes je wilt volgen. Met het leren luisteren naar de taal van je lichaam, vind je jouw kompas zodat je weet welke koers je wilt varen.

These slides will be slide-able on the live version of your page!
Mooie opbouw in programma en duidelijk gericht op lichaamswerk

Er zat een mooie opbouw in het programma en was duidelijk gericht op lichaamswerk: aankomen, gronden, contact maken, meditatie, ervaringsoefening, intuïtie volgen/ spelen, relaxen en afsluitend deelronde met feedback.

Hierdoor kwam ik absoluut meer in mijn lijf dan toen ik in de ochtend aankwam.

Ik voelde me door de ervaringsoefening nog weer geconfronteerd met hoe sterk de negatieve overtuigingen zijn die in mij leven en mij beperken. En ook de mogelijkheid om me lekker te ontspannen en te genieten.

Jan - deelnemer workshop 'Ik voel dus ik besta'
Nu durfde ik die stappen te zetten en het bleek zeer de moeite waard 
Waar ik vandaan kom? Van een plaats van donker, angst en overschreeuwen. Mezelf staande houden. Verkrampt. Altijd pijn, ook lichamelijk. Een plaats van veel gemis voelen en veel verloren hebbende. Ik herinner me nog dat ik bij ons eerste contact iets zei als: ik wil er hard voor werken maar ik ga er geen jaren over doen. Dat had ik er niet meer voor over, ik was er moe van. Maar de tijd heeft anders uitgewezen…. niet omdat het met mij zó ‘erg’ was maar omdat ik verlangde naar iets anders. En nu durfde ik die stappen te zetten. En het bleek zeer de moeite waard om die tijd te investeren. 
Jesse - workshop 'Ik voel dus ik besta'

Algemene info

Doelgroep

Voor mensen die

  • zichzelf op een dieper fysiek niveau willen ontmoeten
  • de taal van hun lichaam willen leren kennen
  • de subtiele signalen die je lichaam uitzendt voelen en leren vertalen
  • het tempo van hun lichaam willen volgen

Toelatingseisen

Naast de algemeen geldende toelatingscriteria, gelden voor deze cursus de volgende eisen:

  • je committeert je deze workshop door de aangegeven datum aanwezig te zijn en op tijd te komen
  • je bent in staat open en eerlijke feedback te geven en te ontvangen met compassie voor jezelf en de ander
  • je hebt een netwerk om je heen waar je op terug kunt vallen wanneer gewenst of noodzakelijk

Studieduur

De workshop wordt meerdere malen per jaar aangeboden.

Het betreft een workshop van één dag. 
Er is geen sprake van zelfstudie.

€ 175,-

Workshop 'Ik voel dus ik besta'

Deze workshop bestaat uit een dag.
We beginnen de dag om 10.00 en sluiten de dag af om 16.00 uur.

22 juni 2024

Bekijk alle data in onze agenda.

Heb je een vraag?
Mail ons gerust!