Over Bellein Academie

De Bellein Academie biedt opleidingen en trainingen aan die jou uitdagen dieper in jezelf op zoek te gaan naar de ware kracht in jezelf, naar de essentie van jezelf. Een essentie die onzichtbaar in de diepte verscholen ligt. Bellein daagt je uit, inspireert en biedt professionele ondersteuning in de reis die je met jezelf maakt. Het gehele opleidingsaanbod doet aanspraak op de onmiskenbare wijsheid van je lichaam, op het intellect van je geest en het diepe verlangen van jouw ziel.

Particulieren

Bekijk alle trainingen, cursussen en workshops voor particulieren.

Professionals

Bekijk alle trainingen, cursussen en workshops voor professionals.
Met down to earth opleidingen ontdek je welke potenties je werkelijk in je draagt. Je zet wezenlijke stappen in het vormgeven van persoonlijke leiderschap dat ieder mens nodig heeft zijn dromen te verwezenlijken. In zowel je werkend bestaan als op persoonlijk vlak zul je de positieve effecten terugzien.

Over Marjolein

Ik ben werkzaam binnen de lichaamsgerichte psychotherapie en lichaamsgeoriënteerde traumatherapie. Na mijn studie pedagogische wetenschappen aan de Katholieke Universiteit Nijmegen en mijn studie opleidingskunde aan de HAN, heb ik de internationale vierjarige opleiding tot core energetisch therapeut met succes afgerond, waarna ik nog een specialisatiejaar heb gevolgd waarbij ik als afstudeer-opdracht koos voor ‘Werken met dissociatief gedrag’.

Het team van de Bellein Academie.