Online cursussen en trainingen

Blijf jezelf voelen ook in de waan van de dag

De Bellein Academie biedt verschillende online cursussen en trainingen aan die jou helpen je ware zelf te ontmoeten en met jezelf contact te houden gedurende de dag. Deze cursussen kun je makkelijk volgen vanaf iedere computer, tablet of smartphone op ieder moment dat jij wilt.

Gegrond aanwezig zijn

Wat is het toch moeilijk om jezelf te blijven voelen gedurende de dag. En toch kan het! Versterk het contact met jezelf door deze online cursus.

Uit je hoofd, in je hart

Gratis: Kom weer in contact met jezelf. 

Soms vergeet je dat je ook nog een lichaam hebt, dat je een lichaam bent! Ontmoet jezelf opnieuw en ontdek de rijkdom van dit hernieuwde contact.

Volg deze GRATIS training

Ontdekkingsreizen

Herinneren wie je bent. Leer jezelf op een speelse en vrije manier beter kennen. Iedere week ontvang je twee vragen die je aan jezelf stelt. Wees verrast door de antwoorden die je lichaam je geeft!

Gratis online training

Maak kennis met de cursussen van de Bellein Academie via de gratis e-cursus "Uit je hoofd, in je hart."
Hierin leer je te ontspannen en kom je weer in contact met jezelf.

Vul je naam en e-mailadres in en ontvang deze gratis e-cursus.

50%
Vul nog even je gegevens in.
Volg deze gratis training
These slides will be slide-able on the live version of your page!
Mijn wereld was dé wereld
Voordat ik met Core Essence in contact kwam, had ik geen idee van de wereld die ook in mij bestaat. Mijn wereld was dé wereld. Het is nooit in me opgekomen dat ik een leven leidde die volledig gekleurd werd door mijn overlevingsstrategieën. Sterker nog, als iemand me in die tijd zou vertellen dat ik er strategieën op nahield, dan had ik me denk zwaar beledigd gevoeld. 
David - Deelnemer jaartrainingen en online cursussen
Durf nieuwsgierig te zijn...

Het raakt mij wat voor een kracht wij hebben als mens om je leven totaal te kunnen veranderen. Voordat ik startte met Core Essence voelde ik niets en dacht 'Is dit het leven nou?'.

Nu bijna drie jaar verder voel ik levensvreugde, passie en liefde. In mijn leven is alles veranderd. Ik voel overvloed in mijn gezondheid, de plek waar ik woon, mijn vrienden, in mijn liefdesleven en financiën. Ik kan voor mezelf zorgen en kan hulp vragen aan anderen als dat nodig is. Ik hoef het niet meer alleen te doen. 

Voor degene die dit leest. Mijn intentie voor jou is dat je nieuwsgierig durft te zijn. Nieuwsgierig naar wat het leven jou te bieden heeft. Met heel mijn hart zeg ik dat de jaartrainingen Core Essence veel voor mij hebben betekend.  

Rachel - Deelnemer Core Essence
k ben zo blij dat ik daar deel van uit mocht maken.
Ik had al het werk aan mezelf er eigenlijk niet meer voor over. Maar sinds ik in aanraking kwam met Core Essence is er veel veranderd in mijn leven! Dat harde werken heb ik alsnog gedaan en ik ben er dankbaar voor. De continuïteit, de vanzelfsprekendheid van de mens te zien achter het gedoe. Hoe we allemaal oefenen en heling zoeken. Ik ben zo blij dat ik daar deel van uit mocht maken. Lieve Marjolein, wat heb ik veel geleerd de afgelopen jaren. En wat ben ik blij dat ik jou ontmoet heb. Je hebt ruimte geboden waarin alles van ons, alles van mij, er mocht zijn. Dank je wel dat jij mij gezien hebt. De mij die ik werkelijk ben. Zodat ik mezelf kon leren zien.
Anja - Deelneemster jaartrainingen Core Essence

Heb je vragen?

Wil je weten wat de jaartrainingen of de opleiding van Bellein Academie voor jou kan betekenen? Er zijn oud deelnemers bereid je live te ontmoeten en te vertellen over hun ervaringen. Wil je met één van hen in contact komen, laat het ons weten.