jaartrainingen core essence

Jaartrainingen Bellein

Jaartrainingen Bellein: basis en gevorderd.

Intensieve, persoonlijke ontwikkelingstrajecten

De Bellein Academie biedt twee jaartrainingen aan: basis en gevorderd.
Stuk voor stuk zijn het intensieve, persoonlijke ontwikkelingstrajecten. 
Daag jezelf uit, verleg je grenzen & vergroot je comfortzone.
Beweeg je vrij door het leven en leef je verlangens.

Jaartraining Bellein Basis

In dit eerste jaar volg je een intensief en persoonlijk traject. Je doorloopt de psychologische kindfasen waarbij de beleving met je lichaam centraal staat.

Jaartraining Bellein  Gevorderd

In het tweede jaar van deze training leer je alles over de Reichiaanse karakterstructuren. Je ontdekt welke structuren jij je eigen hebt gemaakt en hoe ze je hebben geholpen.

Lichaamsgericht Hechtingstherapeut

Volg de beroepsopleiding tot lichaamsgericht hechtingstherapeut
Lees hier meer over deze opleiding op HBO niveau.
These slides will be slide-able on the live version of your page!
Mijn wereld was dé wereld
Voordat ik met Core Essence in contact kwam, had ik geen idee van de wereld die ook in mij bestaat. Mijn wereld was dé wereld. Het is nooit in me opgekomen dat ik een leven leidde die volledig gekleurd werd door mijn overlevingsstrategieën. Sterker nog, als iemand me in die tijd zou vertellen dat ik er strategieën op nahield, dan had ik me denk zwaar beledigd gevoeld. 
David - Deelnemer jaartrainingen en online cursussen
Durf nieuwsgierig te zijn...

Het raakt mij wat voor een kracht wij hebben als mens om je leven totaal te kunnen veranderen. Voordat ik startte met Core Essence voelde ik niets en dacht 'Is dit het leven nou?'.

Nu bijna drie jaar verder voel ik levensvreugde, passie en liefde. In mijn leven is alles veranderd. Ik voel overvloed in mijn gezondheid, de plek waar ik woon, mijn vrienden, in mijn liefdesleven en financiën. Ik kan voor mezelf zorgen en kan hulp vragen aan anderen als dat nodig is. Ik hoef het niet meer alleen te doen. 

Voor degene die dit leest. Mijn intentie voor jou is dat je nieuwsgierig durft te zijn. Nieuwsgierig naar wat het leven jou te bieden heeft. Met heel mijn hart zeg ik dat de jaartrainingen Core Essence veel voor mij hebben betekend.  

Rachel - Deelnemer jaartraining Bellein
Ik ben zo blij dat ik daar deel van uit mocht maken.
Ik had al het werk aan mezelf er eigenlijk niet meer voor over. Maar sinds ik in aanraking kwam met Core Essence is er veel veranderd in mijn leven! Dat harde werken heb ik alsnog gedaan en ik ben er dankbaar voor. De continuïteit, de vanzelfsprekendheid van de mens te zien achter het gedoe. Hoe we allemaal oefenen en heling zoeken. Ik ben zo blij dat ik daar deel van uit mocht maken. Lieve Marjolein, wat heb ik veel geleerd de afgelopen jaren. En wat ben ik blij dat ik jou ontmoet heb. Je hebt ruimte geboden waarin alles van ons, alles van mij, er mocht zijn. Dank je wel dat jij mij gezien hebt. De mij die ik werkelijk ben. Zodat ik mezelf kon leren zien.
Anja - Deelneemster jaartrainingen Bellein

Heb je vragen?

Wil je weten wat de jaartrainingen of de opleiding van Bellein Academie voor jou kan betekenen? Er zijn oud deelnemers bereid je live te ontmoeten en te vertellen over hun ervaringen. Wil je met één van hen in contact komen, laat het ons weten.